Yli 60€:n ostoksiin ilmainen postitus.

Napit

Joko ompelussa tai korutöissä käytettävät tyylikkäät ja muodikkaat napit on osa Helmikorin valikoimaa. Nappimme ovat laadukkaita Euroopassa ja USA:ssa valmistettuja tuotteita, joita voit käyttää niin ompeluun, käsitöihin ja askarteluun kuin helmiharrastuksiinkin. Käytä uusien vaatteiden somisteena, tai anna vanhalle vaatteelle uusi ilme muodikkailla napeilla. Italialaisista värikkäistä napeista löydät myös useampia kokoja ja valtavasti eri värejä. Italialaiset nappimme kestävät hyvin silitystä, koska ne ovat 100 % polyesteriä, mikä napeissa on hyvän laadun tae. Metallinapit taas ovat TierraCast® Inc.'n valmistamia turvallisia ja Californian erittäin tiukat metallipitoisuus kriteerit täyttäviä tuotteita.

Luonnonmateriaalinapit (helmiäis-, luu- ja sarvinapit) ovat saksalaisia, GOTS-sertifikoinnin (kansainvälinen ekotekstiilistandardi eli Global Organic Textile Standard, joka takaa tuotannon ekologisuuden koko tuotantoketjun osalta, viljelmältä kauppaan. Myös kansainvälisen työjärjestön ILO:n perussääntöjen mukaiset sosiaaliset näkökohdat on huomioitu). Lisää tietoa GOTS-sertifikoinnista www.global-standard.org.

Lähetä meille toiveita (info@helmikori.fi) - kartutamme nappivalikoimaamme jatkuvasti, joten toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita !